Категория
Ингредиент
Группа
Кулинарный справочник
Суп из молодой капусты
Суп из молодой капусты
На 4 порции:
• 2 л воды
• 4-5 картофеля
• 300 г капусты свежей
• 1 морковь
• 100 г лука-порей
• перец черный горошком
• лавровый лист
• зелень петрушки
• соль
(...)
Суп
Суп "Маггі"
Для бульйону:
• 4 кубики бульйону Маггі
• 1 морква
• 1 маленька головка брокколі
• 1 ст.л. рубленої зелені
Тісто для вареників:
• 2 стакана борошна
• 2 яйця
• 1/2 стакана води
• сіль за смаком
Фарш:
• 1 бульйонний кубик Маггі
• 200 г свіжих шампінйонів
• 1 середня цибулина
• 2 ст.л. олії
• 1 ст.л. борошна
(...)
Картопляно-грибний крем-суп
Картопляно-грибний крем-суп "Чиба"
На 4 порції.
• 250 г свіжих лисичок (можна використовувати консервовані гриби)
• 1 велика цибулина
• 250 г картоплі
• 1 ст.л. масла
• 1/2 л бульйону
• 125 г соєвого сиру тофу
• 3-4 ст.л. соєвого соусу Кіккоман
• свіжезмелений чорний перець
• 2 ст.л. сухого хереса
• 1/2 пучка базиліка
(...)
Борщ украинский
Борщ украинский
• грудинка - 500 г
• свекла - 10 шт.
• капуста - 0,5 кочана
• морковь - 1 шт.
• корень петрушки - 1 шт.
• лук репчатый - 1 головка
• картофель - 4 шт.
• томат-пюре - 3 ст.л.
• чеснок - 4 зубчика
• свиное сало - 40 г
• шпик - 20 г
• сладкий перец - 1 шт.
• лимонная кислота
• лавровый лист
• перец горошком
• соль
• сахар
• зелень
(...)
Суп с мясом криля и зеленым горошком
Суп с мясом криля и зеленым горошком
• 100 г мяса криля
• 2 картофелины
• 4 ст.л. зеленого горошка
• 1/2 моркови
• 1/4 головки репчатого лука
• зелень петрушки
• 2 ст.л. сливочного масла
• 1 ст.л. сметаны
• соль
(...)
Email :
Пароль :
Запомнить
Регистрация     Восстановить
Корзина
0 товар(ов)
0 грн.
"Давній Рецепт" - розумний захист від застуд
Rondell Terakotte и Vintage