| 
                    
                        
  | 
                ||||
        Нарізати цибулю і картоплю. 
Розтопити масло або маргаринв каструлі і обсмажити гриби.
Зняти з вогню і тримати в теплі.
Цибулю і картоплю покласти в каструлю без обсмажуватння, додати бульйон і залишити кипіти на малому вогні протягом 15 хв. в закритій каструлі.
Соєвий сир перед використанням потримати в холодній воді 5 хв., потім дати воді стекти.
Порізати і додати соєвий сир до цибулі і картоплі.
За допомогою міксера (блендера) збити інгредієнти, знову покласти цюмасу в каструлю ідовсети до кипіння.
Додати соєвий соус, перець і херес. У суп покласти лисички і подавати теплим, прикрасивши зеленню базиліка.
Відмінно смакує зі свіжим багетом.
    Розтопити масло або маргаринв каструлі і обсмажити гриби.
Зняти з вогню і тримати в теплі.
Цибулю і картоплю покласти в каструлю без обсмажуватння, додати бульйон і залишити кипіти на малому вогні протягом 15 хв. в закритій каструлі.
Соєвий сир перед використанням потримати в холодній воді 5 хв., потім дати воді стекти.
Порізати і додати соєвий сир до цибулі і картоплі.
За допомогою міксера (блендера) збити інгредієнти, знову покласти цюмасу в каструлю ідовсети до кипіння.
Додати соєвий соус, перець і херес. У суп покласти лисички і подавати теплим, прикрасивши зеленню базиліка.
Відмінно смакує зі свіжим багетом.
        Продукты:
        
    
	
	
			  Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо  Войти или Зарегистрироваться