Картопляно-грибний крем-суп "Чиба"
Картопляно-грибний крем-суп "Чиба"
На 4 порції.
• 250 г свіжих лисичок (можна використовувати консервовані гриби)
• 1 велика цибулина
• 250 г картоплі
• 1 ст.л. масла
• 1/2 л бульйону
• 125 г соєвого сиру тофу
• 3-4 ст.л. соєвого соусу Кіккоман
• свіжезмелений чорний перець
• 2 ст.л. сухого хереса
• 1/2 пучка базиліка
Нарізати цибулю і картоплю.
Розтопити масло або маргаринв каструлі і обсмажити гриби.
Зняти з вогню і тримати в теплі.
Цибулю і картоплю покласти в каструлю без обсмажуватння, додати бульйон і залишити кипіти на малому вогні протягом 15 хв. в закритій каструлі.
Соєвий сир перед використанням потримати в холодній воді 5 хв., потім дати воді стекти.
Порізати і додати соєвий сир до цибулі і картоплі.
За допомогою міксера (блендера) збити інгредієнти, знову покласти цюмасу в каструлю ідовсети до кипіння.
Додати соєвий соус, перець і херес. У суп покласти лисички і подавати теплим, прикрасивши зеленню базиліка.

Відмінно смакує зі свіжим багетом.

Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться 
Email :
Пароль :
Запомнить
Регистрация     Восстановить
Корзина
0 товар(ов)
0 грн.
"Давній Рецепт" - розумний захист від застуд
Rondell Terakotte и Vintage