Суп "Маггі"
Суп "Маггі"
Для бульйону:
• 4 кубики бульйону Маггі
• 1 морква
• 1 маленька головка брокколі
• 1 ст.л. рубленої зелені
Тісто для вареників:
• 2 стакана борошна
• 2 яйця
• 1/2 стакана води
• сіль за смаком
Фарш:
• 1 бульйонний кубик Маггі
• 200 г свіжих шампінйонів
• 1 середня цибулина
• 2 ст.л. олії
• 1 ст.л. борошна
Фарш.
Шампіньйони й цибулю нарізаємо кубиками й пасеруємо на олії.
Розкришуємо кубик Маггі , перчимо й наприкінці додаємо борошно.

Тісто.
В борошно додаємо збиті яйця воду та сіль, змішуємотісто.
Розкатуємо тісто завтовшки 3-4 мм й вирізаємо кружальцями діаметром 2-3 см.
На середину кружальця кладемо фарш і ліпимо вареники.
Варимо вареники у підсоленій воді.

Бульйон.
Бульйонні кубики Маггі розкришуємо в 2 л окропу.
Моркву, нарізану кружечками і обсмажену в олії, кладемо в бульйон разом із суцвіттями броколі й варимо 7-10 хвилин.
Вареники заливають бульйоном, посипають дрібнонарізанною зеленню.

Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться 
Email :
Пароль :
Запомнить
Регистрация     Восстановить
Корзина
0 товар(ов)
0 грн.
"Давній Рецепт" - розумний захист від застуд
Rondell Terakotte и Vintage