Категория
Ингредиент
Группа
Кулинарный справочник
Голубцы
Голубцы
На 4 порции:
• 1 большой кочан капусты
• 500 г мясного фарша (говядина/ свинина)
• 1/2 стакана риса
• 1 репчатый лук
• 1 морковь
• 2-3 ст.л. томатной пасты
• 2-3 зубчика чеснока
• растительное масло для жарки
• соль, перец
• зелень лука
• красный перчик для украшения
Для соуса
• 2 ст.л. томатного соуса
• 3-4 ст.л. сметаны
• 400-500 мл воды
• соль
(...)
Судак запечений у фользі
Судак запечений у фользі
• 1 судак
• 2-3 великих цибулі
• 2 курячі бульйонні кубики Маггі
• 1 баклажан
• 1 помідор
• 2 ст.л. олії
(...)
Куряче рагу
Куряче рагу "Дачне"
• 3-4 курячі окорочки
• 8 молодих картоплин
• 1 баклажан
• 1 стакан моркви нарізанної кубиками
• 1 стакан зеленого горошку
• 1 червоний солодкий перець
• 1 кабачок цуккіні
• 1 цибулина
• 0,5 стакана олії
• 2 курячі бульйонні кубики Маггі
(...)
Email :
Пароль :
Запомнить
Регистрация     Восстановить
Корзина
0 товар(ов)
0 грн.
"Давній Рецепт" - розумний захист від застуд
Rondell Terakotte и Vintage