Куряче рагу "Дачне"
Куряче рагу "Дачне"
• 3-4 курячі окорочки
• 8 молодих картоплин
• 1 баклажан
• 1 стакан моркви нарізанної кубиками
• 1 стакан зеленого горошку
• 1 червоний солодкий перець
• 1 кабачок цуккіні
• 1 цибулина
• 0,5 стакана олії
• 2 курячі бульйонні кубики Маггі
1. Курку дрібно нарізаємо й смажимо з цибулею, нарізанною кубиками.
2. Картоплю чистимо й цілою обсмажуємо.
3. Решту овочів нарізаємо кубиками.
4. Усі підготовленні продукти кладемо в товстостінний посуд і заливаємо бульйоном. Наприкінці тушіння додаємо дрібно нарізанну зелень.

Бульйон: в 1 літрі окропу розчиняємо 2 курячі бульйонні кубики Маггі й варимо 3 хвилини.

Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться 
Email :
Пароль :
Запомнить
Регистрация     Восстановить
Корзина
0 товар(ов)
0 грн.
"Давній Рецепт" - розумний захист від застуд
Rondell Terakotte и Vintage