Категория
Ингредиент
Группа
Кулинарный справочник
Свинина в гранатовому маринаді
Свинина в гранатовому маринаді
• свинина - 600 г
• гранат (великий) - 1-2 шт.
• цибуля ріпчаста - 1 шт.
• коріандр (свіжого помолу) - 1 ч.л.
• перець - 1 ч.л.
• зелень (для подачі) (...)
Закарпатський бограч-гуляш
Закарпатський бограч-гуляш
• яловичина - 200 г
• сало - 50 г.
• цибуля ріпчаста - 1 шт.
• морква - 1 шт.
• квасоля відварена - 100 г
• картопля - 1 шт.
• помідори - 2 шт.
• перець чилі, паприка - за смаком
• яйця - 1 шт.
• борошно - за смаком
• смалець - за смаком
• сіль та перець - за смаком (...)
Салат зі стейком та медово-бальзамічною заправкою
Салат зі стейком та медово-бальзамічною заправкою
• яловичий стейк - 300-350 г
• огірки - 1 шт.
• помідори чері - 300 г
• салат романо (або на Ваш вибір) - невеличкий качан
• блакитний сир - 50 г
• оливкова олія - 2 ст.л.
• сіль та перець - за смаком
Для заправки
• оливкова олія - 2 ст.л.
• бальзамічний оцет - 3 ст.л.
• мед - 1 ч.л.
• часник - 1 зубчик
• сіль та перець - за смаком (...)
Човник із молодих кабачків, фаршированих
Човник із молодих кабачків, фаршированих
• молоді кабачки - 2 шт.
• м'ясний фарш (свинина+яловичина) - 300-400 г
• цибуля ріпчаста - 1 шт.
• часник - 2 зубчики
• твердий сир - 50-70 г
• помідори 2-3 шт.
• сир моцарела (за бажанням) - 30 г
• петрушка
• рослинна олія
• сіль та перець - за смаком (...)
Курячі гомілки під медово-гірчичним соусом
Курячі гомілки під медово-гірчичним соусом
• курячі гомілки - 6 шт.
• сметана - 1 кг
• мед - 50 г
• оливкова олія - 30 мл
• гірчичний порошок - 0,5 ч.л.
• сіль
• цедра 1 лимону (...)
Email :
Пароль :
Запомнить
Регистрация     Восстановить
Корзина
0 товар(ов)
0 грн.
"Давній Рецепт" - розумний захист від застуд
Rondell Terakotte и Vintage