
![]() |
|
1. Судак випотрошуємо й очищаємо від луски.
2. Нарізаємо тушку навкіс кружальцями.
3. Шматочки риби обсипаємо розкришенними бульйонними кубиками Маггі і перцем, а між кружальцями риби кладемо цибулю, нарізанну кільцями.
4. Поливаємо рибу олією, обкладаємо тушку помідорами і баклажанами, нарізаними кружальцями.
5. Загортаємо у фольгу й запікаємо в духовій шафі або на розпечених вуглях.
2. Нарізаємо тушку навкіс кружальцями.
3. Шматочки риби обсипаємо розкришенними бульйонними кубиками Маггі і перцем, а між кружальцями риби кладемо цибулю, нарізанну кільцями.
4. Поливаємо рибу олією, обкладаємо тушку помідорами і баклажанами, нарізаними кружальцями.
5. Загортаємо у фольгу й запікаємо в духовій шафі або на розпечених вуглях.
Продукты:
Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться