Судак запечений у фользі
Судак запечений у фользі
• 1 судак
• 2-3 великих цибулі
• 2 курячі бульйонні кубики Маггі
• 1 баклажан
• 1 помідор
• 2 ст.л. олії
1. Судак випотрошуємо й очищаємо від луски.
2. Нарізаємо тушку навкіс кружальцями.
3. Шматочки риби обсипаємо розкришенними бульйонними кубиками Маггі і перцем, а між кружальцями риби кладемо цибулю, нарізанну кільцями.
4. Поливаємо рибу олією, обкладаємо тушку помідорами і баклажанами, нарізаними кружальцями.
5. Загортаємо у фольгу й запікаємо в духовій шафі або на розпечених вуглях.

Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться 
Email :
Пароль :
Запомнить
Регистрация     Восстановить
Корзина
0 товар(ов)
0 грн.
"Давній Рецепт" - розумний захист від застуд
Rondell Terakotte и Vintage