
![]() |
|
З м'яса зрізати зайвий жир, розрізати на 2 частини.
Для маринаду гранат почистити, зерна звільнити від плівок, зібрати насіння, перемолоти зерна блендером. Взяти сито та процідити всю масу, кісточки залишаться в ситі, у результаті має вийти близько 300-400 мл. соку.
Цибулю нарізати кільцями. М'ясо натерти сумішшю перців, коріандром. На дно невеликої мисочки викласти цибулю, на цибулю покласти шматочок м'яса та залити гранатовим фрешем. Маринувати 3-6 годин, час від часу перевертаючи.
Дістати свинину з маринаду, викласти на грати-гриль або нанизати на шампура. Смажити на тліючих вугіллях. Щоб м'ясо не вийшло сухим, необхідно періодично змащувати його маринадом. Готувати близько 15-25 хвилин. У домашніх умовах обсмажувати м'ясо на добре розігрітій сковороді-гриль з обох боків до утворення апетитної скоринки. Потім м'ясо загорнути у фольгу та довести до готовності в духовці. Додатково можна подати мариновану цибулю: нарізати невеликими кільцями, трохи пом'яти руками, скропити оцтом та полити гранатовим соком. Смачного!
Для маринаду гранат почистити, зерна звільнити від плівок, зібрати насіння, перемолоти зерна блендером. Взяти сито та процідити всю масу, кісточки залишаться в ситі, у результаті має вийти близько 300-400 мл. соку.
Цибулю нарізати кільцями. М'ясо натерти сумішшю перців, коріандром. На дно невеликої мисочки викласти цибулю, на цибулю покласти шматочок м'яса та залити гранатовим фрешем. Маринувати 3-6 годин, час від часу перевертаючи.
Дістати свинину з маринаду, викласти на грати-гриль або нанизати на шампура. Смажити на тліючих вугіллях. Щоб м'ясо не вийшло сухим, необхідно періодично змащувати його маринадом. Готувати близько 15-25 хвилин. У домашніх умовах обсмажувати м'ясо на добре розігрітій сковороді-гриль з обох боків до утворення апетитної скоринки. Потім м'ясо загорнути у фольгу та довести до готовності в духовці. Додатково можна подати мариновану цибулю: нарізати невеликими кільцями, трохи пом'яти руками, скропити оцтом та полити гранатовим соком. Смачного!
Продукты:
Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться