Салат зі стейком та медово-бальзамічною заправкою
Салат зі стейком та медово-бальзамічною заправкою
• яловичий стейк - 300-350 г
• огірки - 1 шт.
• помідори чері - 300 г
• салат романо (або на Ваш вибір) - невеличкий качан
• блакитний сир - 50 г
• оливкова олія - 2 ст.л.
• сіль та перець - за смаком
Для заправки
• оливкова олія - 2 ст.л.
• бальзамічний оцет - 3 ст.л.
• мед - 1 ч.л.
• часник - 1 зубчик
• сіль та перець - за смаком
Для приготування стейка взяти м'ясо кімнатної температури. Посолити та поперчити з усіх сторін, змастити оливковою олією.
Розігріти суху сковороду на великому вогні. Викласти м'ясо на розжарену сковороду та смажити близько 2 хвилин з кожної сторони до отримання бажаної кондиції.
Зняти м'ясо зі сковороди, викласти на тарілку та накрити фольгою. Дати постояти 7-10 хвилин, після чого нарізати шматочками.
Інгредієнти для заправки гарно розмішати в глибокій посудині.
Листя салату розірвати на невеликі шматочки, огірки нарізати скибочками, помідори розрізати на 4 частини. Викласти все в салатник.
Додати шматочки м'яса до салату, посипати розкришеним блакитним сиром та полити заправкою. Смачного!


Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться 
Email :
Пароль :
Запомнить
Регистрация     Восстановить
Корзина
0 товар(ов)
0 грн.
"Давній Рецепт" - розумний захист від застуд
Rondell Terakotte и Vintage