| 
                    
                        
  | 
                ||||
        Заздалегідь окремо відварити кукурудзу та реберця. 
На невеликому вогні розігріти у сковороді кетчуп, мед, олію, паприку, суху гірчицю та соєвий соус, посолити. Коли соус почне закипати, викласти в нього відварені реберця та прогріти протягом кількох хвилин.
Викласти реберця на тарілку. Відварені качани кукурудзи розрізати на кілька частин, поставити на тарілку з реберцями та змазати сумішшю сухого васабі та майонезу. Смачного!
    
    На невеликому вогні розігріти у сковороді кетчуп, мед, олію, паприку, суху гірчицю та соєвий соус, посолити. Коли соус почне закипати, викласти в нього відварені реберця та прогріти протягом кількох хвилин.
Викласти реберця на тарілку. Відварені качани кукурудзи розрізати на кілька частин, поставити на тарілку з реберцями та змазати сумішшю сухого васабі та майонезу. Смачного!
        Продукты:
        
	
	
подсолнечное масло                         · 
хрен                         · 
мёд                         · 
соевый соус                         · 
кетчупы                         · 
перец                         · 
соль                         · 
свинина для жарки                         · 
оливковое масло                         · 
кукуруза
        
    
			  Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо  Войти или Зарегистрироваться