Стейк з томатною пастою
Стейк з томатною пастою
• яловичина - 700 г
• молода картопля - 1 кг
• болгарський перець - 1 шт.
• томат чері - 1 склянка
• лайм - 1 шт.
• оливкова олія - 2 ст.л.
• тмин - 2 ч.л.
• молодий перець чілі - 1 ч.л.
• сіль
• перець
Заздалегідь приготувати молоду картоплю у духовці.
На деко викласти овочі, посолити та поперчити за смаком, збризнути оливковою олією та поставити в розігріту до 200? С духовку на 15 хвилин.
Яловичину посипати тмином, чилі, сіллю та перцем за самком. Запікати в духовці до готовності.
Готову яловичину порізати на порції та подавати до столу з овочами. Смачного!


Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться 
Email :
Пароль :
Запомнить
Регистрация     Восстановить
Корзина
0 товар(ов)
0 грн.
"Давній Рецепт" - розумний захист від застуд
Rondell Terakotte и Vintage