| 
                    
                        
  | 
                ||||
        Для приготування стейка взяти м'ясо кімнатної температури. Посолити та поперчити з усіх сторін, змастити оливковою олією. 
Розігріти суху сковороду на великому вогні. Викласти м'ясо на розжарену сковороду та смажити близько 2 хвилин з кожної сторони до отримання бажаної кондиції.
Зняти м'ясо зі сковороди, викласти на тарілку та накрити фольгою. Дати постояти 7-10 хвилин, після чого нарізати шматочками.
Інгредієнти для заправки гарно розмішати в глибокій посудині.
Листя салату розірвати на невеликі шматочки, огірки нарізати скибочками, помідори розрізати на 4 частини. Викласти все в салатник.
Додати шматочки м'яса до салату, посипати розкришеним блакитним сиром та полити заправкою. Смачного!
    
    Розігріти суху сковороду на великому вогні. Викласти м'ясо на розжарену сковороду та смажити близько 2 хвилин з кожної сторони до отримання бажаної кондиції.
Зняти м'ясо зі сковороди, викласти на тарілку та накрити фольгою. Дати постояти 7-10 хвилин, після чого нарізати шматочками.
Інгредієнти для заправки гарно розмішати в глибокій посудині.
Листя салату розірвати на невеликі шматочки, огірки нарізати скибочками, помідори розрізати на 4 частини. Викласти все в салатник.
Додати шматочки м'яса до салату, посипати розкришеним блакитним сиром та полити заправкою. Смачного!
        Продукты:
        
    
	
	
			  Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо  Войти или Зарегистрироваться