
![]() |
|
Змішати олію, соєвий соус, оцет, мед, чорний перець.
Нарізати бекон тонкими смужками, обсмажити на сковороді 3 хв. до золотавого кольору, вийняти.
На жирі від бекону підсмажити курячу печінку.
Готувати 4-5 хв, інколи помішуючи.
Знову викласти на сковороду бекон, додати заправку, прогріти на тихому вогні 1 хв.
Латук порвати руками на шматки.
Чері порізати половинками.
На тарілку викласти салат і чері, зверху - бекон і шматочки печінки.
Зверху полити теплим соусом, посипати мигдалем.
Відразу подавати до столу.
Час приготування: 25 хв.
Нарізати бекон тонкими смужками, обсмажити на сковороді 3 хв. до золотавого кольору, вийняти.
На жирі від бекону підсмажити курячу печінку.
Готувати 4-5 хв, інколи помішуючи.
Знову викласти на сковороду бекон, додати заправку, прогріти на тихому вогні 1 хв.
Латук порвати руками на шматки.
Чері порізати половинками.
На тарілку викласти салат і чері, зверху - бекон і шматочки печінки.
Зверху полити теплим соусом, посипати мигдалем.
Відразу подавати до столу.
Час приготування: 25 хв.
Продукты:
подсолнечное масло ·
соевый соус ·
мёд ·
перец черный ·
курица ·
салат ·
бекон ·
томаты, огурцы ·
рисовый уксус
Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться