Теплий салат з курячою печінкою та беконом
Теплий салат з курячою печінкою та беконом
Hа 4 порції.
Для заправки:
• 4 ст.л. олії
• 2 ст.л. соєвого соусу Кіккоман
• 2 ст.л. рисового оцту
• 1 ст.л. меду
• мелений чорний перець
Для салата:
• 4 шматочки бекона
• 350 г курячої печінки
• салат латук
• 12 томатів чері
• 25 г подрібненого мигдалю
Змішати олію, соєвий соус, оцет, мед, чорний перець.
Нарізати бекон тонкими смужками, обсмажити на сковороді 3 хв. до золотавого кольору, вийняти.
На жирі від бекону підсмажити курячу печінку.
Готувати 4-5 хв, інколи помішуючи.
Знову викласти на сковороду бекон, додати заправку, прогріти на тихому вогні 1 хв.
Латук порвати руками на шматки.
Чері порізати половинками.
На тарілку викласти салат і чері, зверху - бекон і шматочки печінки.
Зверху полити теплим соусом, посипати мигдалем.
Відразу подавати до столу.

Час приготування: 25 хв.

Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться 
Email :
Пароль :
Запомнить
Регистрация     Восстановить
Корзина
0 товар(ов)
0 грн.
"Давній Рецепт" - розумний захист від застуд
Rondell Terakotte и Vintage