Мясо и птица:Птица, яйца, кролик:яйца
Категория
Ингредиент
Группа
Кулинарный справочник
Паризький флан
Паризький флан
Для тіста
• борошно вищого сорту - 105 г
• вершкове масло -60 г
• мелений мигдаль - 13 г
• сіль - 3 г
• цукрова пудра - 18 г
• жовтки - 2 шт.
Для крему
• яйця - 1 шт.
• жовтки - 1 шт.
• цукор - 60 г
• крохмаль - 45 г
• рідкі жирні вершки - 150 мл
• жирне молоко - 350 мл
• ваніль - 1 стручок (...)
Торт
Торт "Святковий"
Для коржа
• яйця - 4 шт.
• цукрова пудра -200 г
• дрібка солі
• білий оцет - 1 ч.л.
• кукурудзяний крохмаль - 2 ч.л.
Для крему та прикрашання
• вершки 35% - 200 г
• цукор - 3 ст.л.
• ківі - 1 шт.
• чорниця - 30 г
• полуниця - 50 г (...)
Закарпатський бограч-гуляш
Закарпатський бограч-гуляш
• яловичина - 200 г
• сало - 50 г.
• цибуля ріпчаста - 1 шт.
• морква - 1 шт.
• квасоля відварена - 100 г
• картопля - 1 шт.
• помідори - 2 шт.
• перець чилі, паприка - за смаком
• яйця - 1 шт.
• борошно - за смаком
• смалець - за смаком
• сіль та перець - за смаком (...)
Хачапурі
Хачапурі
• пшеничне борошно - 3 склянки
• кефір - 1 склянка
• яйця - 2 шт.
• сіль - 1 ч. л.
• цукор - 1 ч.л.
• сода харчова - 0,5 ч.л.
• рослинна олія - 1 ст.л.
• сир твердих сортів - 400 г
• вершкове масло - 50 г (...)
Салат со шпинатом, грибами и беконом
Салат со шпинатом, грибами и беконом
• пучок шпината
• 150 г шампиньонов
• 30 г тертого пармезана
• 50 г бекона полосками
• зеленый лук
• 2 вареных яйца
Для заправки:
• 2-3 ст.л. жидкого меда
• 1 ст.л. винного уксуса Kuhne
• 50 мл оливкового масла
• 1 ст.л. зернистой горчицы Kuhne
• 1 ст.л. лимонного сока
• соль, перец по вкусу
(...)
Email :
Пароль :
Запомнить
Регистрация     Восстановить
Корзина
0 товар(ов)
0 грн.
"Давній Рецепт" - розумний захист від застуд
Rondell Terakotte и Vintage