Хачапурі
Хачапурі
• пшеничне борошно - 3 склянки
• кефір - 1 склянка
• яйця - 2 шт.
• сіль - 1 ч. л.
• цукор - 1 ч.л.
• сода харчова - 0,5 ч.л.
• рослинна олія - 1 ст.л.
• сир твердих сортів - 400 г
• вершкове масло - 50 г
У кефір додати одне яйце, цукор, сіль та рослинну олію, перемішати. 2 склянки борошна просіяти (1 склянку борошна залишити для підсипання), додати соду, перемішати та з'єднати з кефірною масою.
Замісити м'яке тісто підсипаючи борошно, поки не вийде м'яке тісто, що тримає форму і дещо липне до рук. Головне - не перебільшити з борошном, інакше хачапурі вийдуть жорсткими. Тісто накрити серветкою та дати йому постояти.
Сир натерти на крупній терці, додати одне яйце та перемішати. З тіста сформувати ковбаску та нарізати на 9 частин. З кожної частини тіста сформувати корж, у центр викласти сирну начинку та з'єднати кінці коржа у формі мішечка.
Отриманий мішечок перевернути і трохи розгорнути, потмі ще раз перевернути і розкачати, але не сильно.
Випікати хачапурі на гарячій сковороді з обох сторін без олії до золотистого кольору. Для кращого пропікання можна сковороду накрити кришкою.
Готове хачапурі відразу ж рясно змастити вершковим маслом


Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться 
Email :
Пароль :
Запомнить
Регистрация     Восстановить
Корзина
0 товар(ов)
0 грн.
"Давній Рецепт" - розумний захист від застуд
Rondell Terakotte и Vintage