Мясо и птица:Птица, яйца, кролик:курица
Категория
Ингредиент
Группа
Кулинарный справочник
Ямайский куриный салат
Ямайский куриный салат
• 400 г куриной грудки
• 200 г китайской капусты
• 2 шт груши
• 20 г сливочного масла
• 150 г печени куриной
• 1/2 ч.л. соли
• 1/4 ч.л. перца чили молотого
• 1/4 ч.л. перца черного молотого
• 150 г сметаны
• 20 мл растительного масла
• 30 мл лимонного сока
• 2 ч.л. горчицы
(...)
Ролл с ветчиной и сыром
Ролл с ветчиной и сыром
На 2 порции:
• 1-2 лаваша армянских
• 1 ст.л. сыра сливочного
• 1 лист салата
• капуста белокочанная
• морковь
• 1 помидор
• 2 ломтика ветчины
• куриная грудка
• соль, перец
(...)
Теплий салат з курячою печінкою та беконом
Теплий салат з курячою печінкою та беконом
Hа 4 порції.
Для заправки:
• 4 ст.л. олії
• 2 ст.л. соєвого соусу Кіккоман
• 2 ст.л. рисового оцту
• 1 ст.л. меду
• мелений чорний перець
Для салата:
• 4 шматочки бекона
• 350 г курячої печінки
• салат латук
• 12 томатів чері
• 25 г подрібненого мигдалю
(...)
Куряче рагу
Куряче рагу "Дачне"
• 3-4 курячі окорочки
• 8 молодих картоплин
• 1 баклажан
• 1 стакан моркви нарізанної кубиками
• 1 стакан зеленого горошку
• 1 червоний солодкий перець
• 1 кабачок цуккіні
• 1 цибулина
• 0,5 стакана олії
• 2 курячі бульйонні кубики Маггі
(...)
Email :
Пароль :
Запомнить
Регистрация     Восстановить
Корзина
0 товар(ов)
0 грн.
"Давній Рецепт" - розумний захист від застуд
Rondell Terakotte и Vintage