
![]() |
|
Відділити білки від жовтків. Миска для збивання має бути сухою. Збити білки в густу піну, потім поступово додавати цукрову пудру і продовжувати збивати до загустіння. Добре збиті білки мають тримати форму і не випадати при перевертанні миски.
Насамкінець додати крохмаль та оцет, продовжуючи збивати ще протягом 1 хвилини.
Застелити деко пергаментом та посипати борошном. Викласти білки, надавши їм лрпаткою форму коржа. Випікати за температури 100? С протягом 2 годин. Він має бути світло-кремовим та сухим на дотик.
Для крему необхідно збити вершки з 3 ложками цукру. Намазати корж кремом, зверху викласти шматочки фруктів. Цей десерт смакують одразу, аби скоринка білкового коржа залишалася хрумкою.
Насамкінець додати крохмаль та оцет, продовжуючи збивати ще протягом 1 хвилини.
Застелити деко пергаментом та посипати борошном. Викласти білки, надавши їм лрпаткою форму коржа. Випікати за температури 100? С протягом 2 годин. Він має бути світло-кремовим та сухим на дотик.
Для крему необхідно збити вершки з 3 ложками цукру. Намазати корж кремом, зверху викласти шматочки фруктів. Цей десерт смакують одразу, аби скоринка білкового коржа залишалася хрумкою.
Продукты:
Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться