Свинина в гранатовому маринаді
Свинина в гранатовому маринаді
• свинина - 600 г
• гранат (великий) - 1-2 шт.
• цибуля ріпчаста - 1 шт.
• коріандр (свіжого помолу) - 1 ч.л.
• перець - 1 ч.л.
• зелень (для подачі)
З м'яса зрізати зайвий жир, розрізати на 2 частини.
Для маринаду гранат почистити, зерна звільнити від плівок, зібрати насіння, перемолоти зерна блендером. Взяти сито та процідити всю масу, кісточки залишаться в ситі, у результаті має вийти близько 300-400 мл. соку.
Цибулю нарізати кільцями. М'ясо натерти сумішшю перців, коріандром. На дно невеликої мисочки викласти цибулю, на цибулю покласти шматочок м'яса та залити гранатовим фрешем. Маринувати 3-6 годин, час від часу перевертаючи.
Дістати свинину з маринаду, викласти на грати-гриль або нанизати на шампура. Смажити на тліючих вугіллях. Щоб м'ясо не вийшло сухим, необхідно періодично змащувати його маринадом. Готувати близько 15-25 хвилин. У домашніх умовах обсмажувати м'ясо на добре розігрітій сковороді-гриль з обох боків до утворення апетитної скоринки. Потім м'ясо загорнути у фольгу та довести до готовності в духовці. Додатково можна подати мариновану цибулю: нарізати невеликими кільцями, трохи пом'яти руками, скропити оцтом та полити гранатовим соком. Смачного!


Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться 
Email :
Пароль :
Запомнить
Регистрация     Восстановить
Корзина
0 товар(ов)
0 грн.
"Давній Рецепт" - розумний захист від застуд
Rondell Terakotte и Vintage