Закарпатський бограч-гуляш
Закарпатський бограч-гуляш
• яловичина - 200 г
• сало - 50 г.
• цибуля ріпчаста - 1 шт.
• морква - 1 шт.
• квасоля відварена - 100 г
• картопля - 1 шт.
• помідори - 2 шт.
• перець чилі, паприка - за смаком
• яйця - 1 шт.
• борошно - за смаком
• смалець - за смаком
• сіль та перець - за смаком
Для приготування чіпеток необхідно змішати борошно, яйце, невелику кількість смальцю та сіль. Дати тісту дійти протягом 30 хвилин, а потім розкачати його на присипаній борошном поверхні в тонкий пласт.
Для приготування бограча потрібно розтопити на розігрітій сковороді сало. Прибравши шкварки, викласти в жир дрібно нарізану цибулю та паприку, обсмажувати близько хвилини. Додати нарізане шматочками м'ясо, подрібнені часник та чилі, сіль та перець. Далі слід додати нарізані моркву та помідори, а в останню чергу - крупно нарізану картоплю.
Залити водою та варити до готовності картоплі.
Від розкачаного тіста відщипнути невеликі шматочки та покласти їх в бограч. Варити до готовності чіпеток.
Додати відварену квасолю та зняти з вогню.

К этому блюду мы рекомендуем:

Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться 
Email :
Пароль :
Запомнить
Регистрация     Восстановить
Корзина
0 товар(ов)
0 грн.
"Давній Рецепт" - розумний захист від застуд
Rondell Terakotte и Vintage