
![]() |
|
Для приготування чіпеток необхідно змішати борошно, яйце, невелику кількість смальцю та сіль. Дати тісту дійти протягом 30 хвилин, а потім розкачати його на присипаній борошном поверхні в тонкий пласт.
Для приготування бограча потрібно розтопити на розігрітій сковороді сало. Прибравши шкварки, викласти в жир дрібно нарізану цибулю та паприку, обсмажувати близько хвилини. Додати нарізане шматочками м'ясо, подрібнені часник та чилі, сіль та перець. Далі слід додати нарізані моркву та помідори, а в останню чергу - крупно нарізану картоплю.
Залити водою та варити до готовності картоплі.
Від розкачаного тіста відщипнути невеликі шматочки та покласти їх в бограч. Варити до готовності чіпеток.
Додати відварену квасолю та зняти з вогню.
Для приготування бограча потрібно розтопити на розігрітій сковороді сало. Прибравши шкварки, викласти в жир дрібно нарізану цибулю та паприку, обсмажувати близько хвилини. Додати нарізане шматочками м'ясо, подрібнені часник та чилі, сіль та перець. Далі слід додати нарізані моркву та помідори, а в останню чергу - крупно нарізану картоплю.
Залити водою та варити до готовності картоплі.
Від розкачаного тіста відщипнути невеликі шматочки та покласти їх в бограч. Варити до готовності чіпеток.
Додати відварену квасолю та зняти з вогню.
Продукты:
К этому блюду мы рекомендуем:
Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться