
![]() |
|
Заздалегідь окремо відварити кукурудзу та реберця.
На невеликому вогні розігріти у сковороді кетчуп, мед, олію, паприку, суху гірчицю та соєвий соус, посолити. Коли соус почне закипати, викласти в нього відварені реберця та прогріти протягом кількох хвилин.
Викласти реберця на тарілку. Відварені качани кукурудзи розрізати на кілька частин, поставити на тарілку з реберцями та змазати сумішшю сухого васабі та майонезу. Смачного!
На невеликому вогні розігріти у сковороді кетчуп, мед, олію, паприку, суху гірчицю та соєвий соус, посолити. Коли соус почне закипати, викласти в нього відварені реберця та прогріти протягом кількох хвилин.
Викласти реберця на тарілку. Відварені качани кукурудзи розрізати на кілька частин, поставити на тарілку з реберцями та змазати сумішшю сухого васабі та майонезу. Смачного!
Продукты:
подсолнечное масло ·
хрен ·
мёд ·
соевый соус ·
кетчупы ·
перец ·
соль ·
свинина для жарки ·
оливковое масло ·
кукуруза
Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться