Торт "Святковий"
Торт "Святковий"
Для коржа
• яйця - 4 шт.
• цукрова пудра -200 г
• дрібка солі
• білий оцет - 1 ч.л.
• кукурудзяний крохмаль - 2 ч.л.
Для крему та прикрашання
• вершки 35% - 200 г
• цукор - 3 ст.л.
• ківі - 1 шт.
• чорниця - 30 г
• полуниця - 50 г
Відділити білки від жовтків. Миска для збивання має бути сухою. Збити білки в густу піну, потім поступово додавати цукрову пудру і продовжувати збивати до загустіння. Добре збиті білки мають тримати форму і не випадати при перевертанні миски.
Насамкінець додати крохмаль та оцет, продовжуючи збивати ще протягом 1 хвилини.
Застелити деко пергаментом та посипати борошном. Викласти білки, надавши їм лрпаткою форму коржа. Випікати за температури 100? С протягом 2 годин. Він має бути світло-кремовим та сухим на дотик.
Для крему необхідно збити вершки з 3 ложками цукру. Намазати корж кремом, зверху викласти шматочки фруктів. Цей десерт смакують одразу, аби скоринка білкового коржа залишалася хрумкою.

Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться 
Email :
Пароль :
Запомнить
Регистрация     Восстановить
Корзина
0 товар(ов)
0 грн.
"Давній Рецепт" - розумний захист від застуд
Rondell Terakotte и Vintage