
![]() |
|
У кефір додати одне яйце, цукор, сіль та рослинну олію, перемішати. 2 склянки борошна просіяти (1 склянку борошна залишити для підсипання), додати соду, перемішати та з'єднати з кефірною масою.
Замісити м'яке тісто підсипаючи борошно, поки не вийде м'яке тісто, що тримає форму і дещо липне до рук. Головне - не перебільшити з борошном, інакше хачапурі вийдуть жорсткими. Тісто накрити серветкою та дати йому постояти.
Сир натерти на крупній терці, додати одне яйце та перемішати. З тіста сформувати ковбаску та нарізати на 9 частин. З кожної частини тіста сформувати корж, у центр викласти сирну начинку та з'єднати кінці коржа у формі мішечка.
Отриманий мішечок перевернути і трохи розгорнути, потмі ще раз перевернути і розкачати, але не сильно.
Випікати хачапурі на гарячій сковороді з обох сторін без олії до золотистого кольору. Для кращого пропікання можна сковороду накрити кришкою.
Готове хачапурі відразу ж рясно змастити вершковим маслом
Замісити м'яке тісто підсипаючи борошно, поки не вийде м'яке тісто, що тримає форму і дещо липне до рук. Головне - не перебільшити з борошном, інакше хачапурі вийдуть жорсткими. Тісто накрити серветкою та дати йому постояти.
Сир натерти на крупній терці, додати одне яйце та перемішати. З тіста сформувати ковбаску та нарізати на 9 частин. З кожної частини тіста сформувати корж, у центр викласти сирну начинку та з'єднати кінці коржа у формі мішечка.
Отриманий мішечок перевернути і трохи розгорнути, потмі ще раз перевернути і розкачати, але не сильно.
Випікати хачапурі на гарячій сковороді з обох сторін без олії до золотистого кольору. Для кращого пропікання можна сковороду накрити кришкою.
Готове хачапурі відразу ж рясно змастити вершковим маслом
Продукты:
кулинарные добавки ·
подсолнечное масло ·
твердые сыры ·
сливочное масло ·
сахар ·
мука ·
кефир ·
яйца
Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться