| 
                    
                        
  | 
                ||||
        Курячі гомілки обсмажити з усіх боків на олії на великому вогні. Зменшити вогонь, накрити кришкою та тушкувати 20 хвилин. 
Сметану, гірчицю, мед та лимонну цедру ретельно перемішати.
Гомілки посолити, полити медово-гірчичним соусом і тушкувати близько 10 хвилин, перевертаючи їх час від часу. Для того, щоб гомілки підрум'янилися, необхідно збільшити вогонь, зняти кришку та смажити до отримання потрібного кольору.
Така страва гарно смаукує з гарніром із картоплі та солодкого перцю. Смачного!
    
    Сметану, гірчицю, мед та лимонну цедру ретельно перемішати.
Гомілки посолити, полити медово-гірчичним соусом і тушкувати близько 10 хвилин, перевертаючи їх час від часу. Для того, щоб гомілки підрум'янилися, необхідно збільшити вогонь, зняти кришку та смажити до отримання потрібного кольору.
Така страва гарно смаукує з гарніром із картоплі та солодкого перцю. Смачного!
        Продукты:
        
    
	
	
			  Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо  Войти или Зарегистрироваться