Свинячі реберця з кукурудзою
Свинячі реберця з кукурудзою
• свинячі реберця - 500 г
• кукурудза - 2 качана
• майонез - 1 ст.л.
• оливкова олія - 30 мл
• сухий всабі - 1/2 ч.л.
• мед - 2-3 ст.л.
• соєвий соус
• кетчуп
• сонячникова олія
• суха гірчиця
• паприка
• сіль
• перець
Заздалегідь окремо відварити кукурудзу та реберця.
На невеликому вогні розігріти у сковороді кетчуп, мед, олію, паприку, суху гірчицю та соєвий соус, посолити. Коли соус почне закипати, викласти в нього відварені реберця та прогріти протягом кількох хвилин.
Викласти реберця на тарілку. Відварені качани кукурудзи розрізати на кілька частин, поставити на тарілку з реберцями та змазати сумішшю сухого васабі та майонезу. Смачного!


Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться 
Email :
Пароль :
Запомнить
Регистрация     Восстановить
Корзина
0 товар(ов)
0 грн.
"Давній Рецепт" - розумний захист від застуд
Rondell Terakotte и Vintage