Бакалея, масло:Масло:подсолнечное масло
Категория
Ингредиент
Группа
Кулинарный справочник
Картопляно-грибний крем-суп
Картопляно-грибний крем-суп "Чиба"
На 4 порції.
• 250 г свіжих лисичок (можна використовувати консервовані гриби)
• 1 велика цибулина
• 250 г картоплі
• 1 ст.л. масла
• 1/2 л бульйону
• 125 г соєвого сиру тофу
• 3-4 ст.л. соєвого соусу Кіккоман
• свіжезмелений чорний перець
• 2 ст.л. сухого хереса
• 1/2 пучка базиліка
(...)
Суп
Суп "Маггі"
Для бульйону:
• 4 кубики бульйону Маггі
• 1 морква
• 1 маленька головка брокколі
• 1 ст.л. рубленої зелені
Тісто для вареників:
• 2 стакана борошна
• 2 яйця
• 1/2 стакана води
• сіль за смаком
Фарш:
• 1 бульйонний кубик Маггі
• 200 г свіжих шампінйонів
• 1 середня цибулина
• 2 ст.л. олії
• 1 ст.л. борошна
(...)
Судак запечений у фользі
Судак запечений у фользі
• 1 судак
• 2-3 великих цибулі
• 2 курячі бульйонні кубики Маггі
• 1 баклажан
• 1 помідор
• 2 ст.л. олії
(...)
Куряче рагу
Куряче рагу "Дачне"
• 3-4 курячі окорочки
• 8 молодих картоплин
• 1 баклажан
• 1 стакан моркви нарізанної кубиками
• 1 стакан зеленого горошку
• 1 червоний солодкий перець
• 1 кабачок цуккіні
• 1 цибулина
• 0,5 стакана олії
• 2 курячі бульйонні кубики Маггі
(...)
Email :
Пароль :
Запомнить
Регистрация     Восстановить
Корзина
0 товар(ов)
0 грн.
"Давній Рецепт" - розумний захист від застуд
Rondell Terakotte и Vintage