Бакалея, масло:Уксус:рисовый уксус
Категория
Ингредиент
Группа
Кулинарный справочник
Теплий салат з курячою печінкою та беконом
Теплий салат з курячою печінкою та беконом
Hа 4 порції.
Для заправки:
• 4 ст.л. олії
• 2 ст.л. соєвого соусу Кіккоман
• 2 ст.л. рисового оцту
• 1 ст.л. меду
• мелений чорний перець
Для салата:
• 4 шматочки бекона
• 350 г курячої печінки
• салат латук
• 12 томатів чері
• 25 г подрібненого мигдалю
(...)
Email :
Пароль :
Запомнить
Регистрация     Восстановить
Корзина
0 товар(ов)
0 грн.
"Давній Рецепт" - розумний захист від застуд
Rondell Terakotte и Vintage