| 
                    
                        
  | 
                ||||
        Змішати олію, соєвий соус, оцет, мед, чорний перець. 
Нарізати бекон тонкими смужками, обсмажити на сковороді 3 хв. до золотавого кольору, вийняти.
На жирі від бекону підсмажити курячу печінку.
Готувати 4-5 хв, інколи помішуючи.
Знову викласти на сковороду бекон, додати заправку, прогріти на тихому вогні 1 хв.
Латук порвати руками на шматки.
Чері порізати половинками.
На тарілку викласти салат і чері, зверху - бекон і шматочки печінки.
Зверху полити теплим соусом, посипати мигдалем.
Відразу подавати до столу.
Час приготування: 25 хв.
    Нарізати бекон тонкими смужками, обсмажити на сковороді 3 хв. до золотавого кольору, вийняти.
На жирі від бекону підсмажити курячу печінку.
Готувати 4-5 хв, інколи помішуючи.
Знову викласти на сковороду бекон, додати заправку, прогріти на тихому вогні 1 хв.
Латук порвати руками на шматки.
Чері порізати половинками.
На тарілку викласти салат і чері, зверху - бекон і шматочки печінки.
Зверху полити теплим соусом, посипати мигдалем.
Відразу подавати до столу.
Час приготування: 25 хв.
        Продукты:
        
	
	
подсолнечное масло                         · 
соевый соус                         · 
мёд                         · 
перец черный                         · 
курица                         · 
салат                         · 
бекон                         · 
томаты, огурцы                         · 
рисовый уксус
        
    
			  Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо  Войти или Зарегистрироваться