| 
                    
                        
  | 
                ||||
        У кефір додати одне яйце, цукор, сіль та рослинну олію, перемішати. 2 склянки борошна просіяти (1 склянку борошна залишити для підсипання), додати соду, перемішати та з'єднати з кефірною масою.
Замісити м'яке тісто підсипаючи борошно, поки не вийде м'яке тісто, що тримає форму і дещо липне до рук. Головне - не перебільшити з борошном, інакше хачапурі вийдуть жорсткими. Тісто накрити серветкою та дати йому постояти.
Сир натерти на крупній терці, додати одне яйце та перемішати. З тіста сформувати ковбаску та нарізати на 9 частин. З кожної частини тіста сформувати корж, у центр викласти сирну начинку та з'єднати кінці коржа у формі мішечка.
Отриманий мішечок перевернути і трохи розгорнути, потмі ще раз перевернути і розкачати, але не сильно.
Випікати хачапурі на гарячій сковороді з обох сторін без олії до золотистого кольору. Для кращого пропікання можна сковороду накрити кришкою.
Готове хачапурі відразу ж рясно змастити вершковим маслом
    
    Замісити м'яке тісто підсипаючи борошно, поки не вийде м'яке тісто, що тримає форму і дещо липне до рук. Головне - не перебільшити з борошном, інакше хачапурі вийдуть жорсткими. Тісто накрити серветкою та дати йому постояти.
Сир натерти на крупній терці, додати одне яйце та перемішати. З тіста сформувати ковбаску та нарізати на 9 частин. З кожної частини тіста сформувати корж, у центр викласти сирну начинку та з'єднати кінці коржа у формі мішечка.
Отриманий мішечок перевернути і трохи розгорнути, потмі ще раз перевернути і розкачати, але не сильно.
Випікати хачапурі на гарячій сковороді з обох сторін без олії до золотистого кольору. Для кращого пропікання можна сковороду накрити кришкою.
Готове хачапурі відразу ж рясно змастити вершковим маслом
        Продукты:
        
	
	
кулинарные добавки                         · 
подсолнечное масло                         · 
твердые сыры                         · 
сливочное масло                         · 
сахар                         · 
мука                         · 
кефир                         · 
яйца
        
    
			  Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо  Войти или Зарегистрироваться