| 
                    
                        
  | 
                ||||
        1. Курку дрібно нарізаємо й смажимо з цибулею, нарізанною кубиками.
2. Картоплю чистимо й цілою обсмажуємо.
3. Решту овочів нарізаємо кубиками.
4. Усі підготовленні продукти кладемо в товстостінний посуд і заливаємо бульйоном. Наприкінці тушіння додаємо дрібно нарізанну зелень.
Бульйон: в 1 літрі окропу розчиняємо 2 курячі бульйонні кубики Маггі й варимо 3 хвилини.
    2. Картоплю чистимо й цілою обсмажуємо.
3. Решту овочів нарізаємо кубиками.
4. Усі підготовленні продукти кладемо в товстостінний посуд і заливаємо бульйоном. Наприкінці тушіння додаємо дрібно нарізанну зелень.
Бульйон: в 1 літрі окропу розчиняємо 2 курячі бульйонні кубики Маггі й варимо 3 хвилини.
        Продукты:
        
    
	
	
			  Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо  Войти или Зарегистрироваться