| 
                    
                        
  | 
                ||||
        Фарш. 
Шампіньйони й цибулю нарізаємо кубиками й пасеруємо на олії.
Розкришуємо кубик Маггі , перчимо й наприкінці додаємо борошно.
Тісто.
В борошно додаємо збиті яйця воду та сіль, змішуємотісто.
Розкатуємо тісто завтовшки 3-4 мм й вирізаємо кружальцями діаметром 2-3 см.
На середину кружальця кладемо фарш і ліпимо вареники.
Варимо вареники у підсоленій воді.
Бульйон.
Бульйонні кубики Маггі розкришуємо в 2 л окропу.
Моркву, нарізану кружечками і обсмажену в олії, кладемо в бульйон разом із суцвіттями броколі й варимо 7-10 хвилин.
Вареники заливають бульйоном, посипають дрібнонарізанною зеленню.
    Шампіньйони й цибулю нарізаємо кубиками й пасеруємо на олії.
Розкришуємо кубик Маггі , перчимо й наприкінці додаємо борошно.
Тісто.
В борошно додаємо збиті яйця воду та сіль, змішуємотісто.
Розкатуємо тісто завтовшки 3-4 мм й вирізаємо кружальцями діаметром 2-3 см.
На середину кружальця кладемо фарш і ліпимо вареники.
Варимо вареники у підсоленій воді.
Бульйон.
Бульйонні кубики Маггі розкришуємо в 2 л окропу.
Моркву, нарізану кружечками і обсмажену в олії, кладемо в бульйон разом із суцвіттями броколі й варимо 7-10 хвилин.
Вареники заливають бульйоном, посипають дрібнонарізанною зеленню.
        Продукты:
        
    
	
	
			  Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо  Войти или Зарегистрироваться