| 
                    
                        
  | 
                ||||
        Кабачки вимити, обсушити та розрізати вздовж на дві половинки. За допомогою чайної ложки з кожної половинки видалити м'якоть. Основи кабачків зсередини змастити олією, викласти на деку зрізами донизу та запікати 10-15 хвилин за температури  180? С.
Для приготування начинки необхідно подрібнити цибулю, часник та м'якоть кабачків, обсмажити на розігрітій з олією сковороді. Викласти готові інгредієнти в миску, а на олії, що залишилася в сковороді, обсмажити фарш.
Петрушку посікти, сир натерти. Готовий фарш перемішати з кабачками, цибулею та часником, додати петрушку та чир, посолити та поперчити. Підсолити половинки кабачків, викласти в них приготовлену суміш, розмістити на змащену олією деку.
Помідори нарізати кільцями або півкільцями та розкласти на поверхні кабачків. Посолити та поперчити.
Запікати в розігрітій до 180? С духовці 20-25 хвилин. За кілька хвилин до готовності посипати невеликими шматочками моцарели та продовжити запікати, поки сир не розплавиться.
    
    Для приготування начинки необхідно подрібнити цибулю, часник та м'якоть кабачків, обсмажити на розігрітій з олією сковороді. Викласти готові інгредієнти в миску, а на олії, що залишилася в сковороді, обсмажити фарш.
Петрушку посікти, сир натерти. Готовий фарш перемішати з кабачками, цибулею та часником, додати петрушку та чир, посолити та поперчити. Підсолити половинки кабачків, викласти в них приготовлену суміш, розмістити на змащену олією деку.
Помідори нарізати кільцями або півкільцями та розкласти на поверхні кабачків. Посолити та поперчити.
Запікати в розігрітій до 180? С духовці 20-25 хвилин. За кілька хвилин до готовності посипати невеликими шматочками моцарели та продовжити запікати, поки сир не розплавиться.
        Продукты:
        
    
	
	
			  Чтобы добавлять комментарии к рецептам Вам необходимо  Войти или Зарегистрироваться