Овощи, грибы:Салатные овощи:томаты, огурцы
Категория
Ингредиент
Группа
Кулинарный справочник
Закарпатський бограч-гуляш
Закарпатський бограч-гуляш
• яловичина - 200 г
• сало - 50 г.
• цибуля ріпчаста - 1 шт.
• морква - 1 шт.
• квасоля відварена - 100 г
• картопля - 1 шт.
• помідори - 2 шт.
• перець чилі, паприка - за смаком
• яйця - 1 шт.
• борошно - за смаком
• смалець - за смаком
• сіль та перець - за смаком (...)
Салат зі стейком та медово-бальзамічною заправкою
Салат зі стейком та медово-бальзамічною заправкою
• яловичий стейк - 300-350 г
• огірки - 1 шт.
• помідори чері - 300 г
• салат романо (або на Ваш вибір) - невеличкий качан
• блакитний сир - 50 г
• оливкова олія - 2 ст.л.
• сіль та перець - за смаком
Для заправки
• оливкова олія - 2 ст.л.
• бальзамічний оцет - 3 ст.л.
• мед - 1 ч.л.
• часник - 1 зубчик
• сіль та перець - за смаком (...)
Човник із молодих кабачків, фаршированих
Човник із молодих кабачків, фаршированих
• молоді кабачки - 2 шт.
• м'ясний фарш (свинина+яловичина) - 300-400 г
• цибуля ріпчаста - 1 шт.
• часник - 2 зубчики
• твердий сир - 50-70 г
• помідори 2-3 шт.
• сир моцарела (за бажанням) - 30 г
• петрушка
• рослинна олія
• сіль та перець - за смаком (...)
Стейк з томатною пастою
Стейк з томатною пастою
• яловичина - 700 г
• молода картопля - 1 кг
• болгарський перець - 1 шт.
• томат чері - 1 склянка
• лайм - 1 шт.
• оливкова олія - 2 ст.л.
• тмин - 2 ч.л.
• молодий перець чілі - 1 ч.л.
• сіль
• перець (...)
Лосось с авокадо на гриле
Лосось с авокадо на гриле
• 500 г филе лосося (с кожей)
• 2 ст.л. оливкового масла
• 1 авокадо
• 100 г помидоров черри
• зеленый лук
• соус-маринад Kikkoman Teriyaki
Для гарнира:
• 4 картофелины
• 0,5 стакана теплого молока
(...)
Email :
Пароль :
Запомнить
Регистрация     Восстановить
Корзина
0 товар(ов)
0 грн.
"Давній Рецепт" - розумний захист від застуд
Rondell Terakotte и Vintage