Специи, пряности, приправы, добавки:Приправы:пряно-аром. травы и корнеплоды
Категория
Ингредиент
Группа
Кулинарный справочник
Курячі гомілки під медово-гірчичним соусом
Курячі гомілки під медово-гірчичним соусом
• курячі гомілки - 6 шт.
• сметана - 1 кг
• мед - 50 г
• оливкова олія - 30 мл
• гірчичний порошок - 0,5 ч.л.
• сіль
• цедра 1 лимону (...)
Стейк з томатною пастою
Стейк з томатною пастою
• яловичина - 700 г
• молода картопля - 1 кг
• болгарський перець - 1 шт.
• томат чері - 1 склянка
• лайм - 1 шт.
• оливкова олія - 2 ст.л.
• тмин - 2 ч.л.
• молодий перець чілі - 1 ч.л.
• сіль
• перець (...)
Суп карри
Суп карри
На 4 порции:
• 1 куриное филе
• 1,5 л воды
• 2 средние красные луковицы
• 1/2 стакана риса
• 4 ст.л. оливкового масла
• 1 пучок укропа
• 2 веточки петрушки
• 1,5 ч.л. приправы карри
• редиска для украшения
• лавровый лист
• черный перец горошком
• соль
(...)
Email :
Пароль :
Запомнить
Регистрация     Восстановить
Корзина
0 товар(ов)
0 грн.
"Давній Рецепт" - розумний захист від застуд
Rondell Terakotte и Vintage